HOMEMADE JUICE RECIPES

A Collection Of HomeMade Natural And Healthy Fruit Juice Easy Recipes For Your Family.

Know More

2 Kasım 2017 Perşembe

En iyi film tavsiyeleri izleyebileceğiniz. Bilim kurgu filmleri tavsiye

2017 yılı içinde izlediğim ve gerçekten beğenerek izlediğim filmlerden bahsedeceğim.
Bilim kurgu tarzı filmleri beğendiğim için bu yayınımda bilim kurgu film önerilerimi anlatacağım.

bilim kurgu filmleri tavsiye

Kısaca anlatmam gerekirse bu film dünyanın sonu gelmemesi için bir silahsör ve yetenekli çocuğun dünyayı kurtarma çabaları anlatılmaktadır.
Kendi düşüncem izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.

Büyücü american wrestler

buyucu-amerikan2017

Bu film bir gençin irandan savaştan kaçmasını anlatan bir film 
Kısaca anlatayım.
İrandan zorluklarla amerikaya gelen genç dayısının yanında yaşamaktadır. Bir koleje yerleşir. İrandan kaçtığı için amerikan vatandaşı çocuğu sevmez. Çocuk okulun güreş takımına katılır. Dayısı ve koçu çocuğa çok güvenirler bir yandan dayısı eğitirken diğer yandan koçu eğitir. yaptığı maçlarda kazandıkça sevilmeye başlar. devamı için filmi izleyin derim.

Logan

logan-bilim-kurgu

xmen filminin devamı diyebilirim. Bu film de xmen hayatını normal çalışarak devam ettirmektedir.
xmen taksicilik yaparak para kazanır ve profesörün geçirdiği rahatsızlığın insanlara zarar vermemesi için ona ilaç almak için yardımcı olmaktadır. Fakat bir gün bir kadın gelir ve ondan yardım ister xmen bunu önemsemez düşünür sonra kadını bulmaya gidince kadın can çekişir halde bulur para karşılığında çocuğunu istenilen yere götürmesini ister ve çocuğun xmenin kızı olduğunu söyler. Başlarına gelenleri izlemek için lütfen tıklayınız.
bence izlenmesi gereken filmler arasında olduğu kanaatindeyim.

99 hücre blogunda kavga

99-hucre-2017

Bu film ilk başlarda sıkıcı olsa da ilerleyen dakikalarda dövüş sahnelerine yer vermektedir. Kısaca filmden bahsedeceğim.
Film uyuşturucu kaçakçılığı yapan adamın hapse girip doğacak olan çocuğu için hapishanede yapması gerekenleri anlatmıştır. Film 2017 filmi ve alt yazılıdır.

Maymunlar cehennemi 3 savaş

maymunlar-cehennemi-2017

Daha önce ki filmlerini izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim. Bu film de ne ararsan var. Bilim kurgu,heyecan,aksiyon ve duygu yönünden de film gerçekten güzel.
Kısaca film maymunlar ve askerler arasındaki savaşı anlatıyor. Simdi diyorsunuz ben maymunları izlemem ilk başta bende öyle düşünüyordum. İzledikten sonra düşüncem değişti. Filmi fazla anlamayacağım izleyin ve görün. İzlemek için tıklayın.

Tam gaz

tam-gaz-2017

2017 filmi olup aksiyon,gerilim içermektedir. Filmin konusu baby lakaplı çocuğun hızlı şoförlük yaparak borcunu ödemeye çalışmasını anlatmaktadır. Bu film de gayet güzel. İzlemek isterseniz tıklayın.

Power rangers

power-ranger-2017

Kısaca filmi izleyin derim. Kısaca film de 4 arkadaşın dünyayı kurtarabilmeleri için zırh'larını giyebilmeleri gerekiyor. Film i izlemek için tıklayınız.

Wonder Woman

wonder-voman2017

Film gayet başarılı izlemenizi öneririm. Pisman olmayacaksınız.
Filmin konusu yetenekli bir bayanın dünyada savaşı bitirmek için neler yaptığını gösteren çok güzel bir film izlemek için lütfen tıklayınız.
Yolgostermek


Bir önceki makalemde sizlere 2017 en iyi hosting firmaları hakkında bilgiler vermiştim.
Daha iyi bloglar için bloghayta blog rehberi 

You Like It, Please Share This Recipe With Your Friends Using...


Don't Forget To Read This Also...





Hiç yorum yok :

Speak Your Mind:


İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yeniler$type=list-tab$date=0$au=0$c=5

Yorumlar$type=list-tab$com=0$c=4$src=recent-comments

Rastgele$type=list-tab$date=0$au=0$c=5$src=random-posts

Öne Çıkan Yayınlar$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=4$va=0

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Mobil$type=right$va=0$count=3

Etiketler

2017 filmleri,1,adsense ilişkilendirme,4,amerika,1,bayan blog,1,bayan bloggerlar,1,beşiktaşlı olmak,1,beşiktaşlİ sevgililer,1,bilim kurgu filmleri,1,bitcoin,1,bitcoin güvenlik önlemleri,1,bitcoin madenciği nasıl yapılır,1,bitcoin nasıl alınır,1,bitcoin nasıl korunur,1,bitcoin nasıl kullanılır,1,blog,8,blog amp,1,blog ayarları,3,blog canlı chat,1,blog chat,1,blog hakkımda,1,blog hosting,1,blog indeks,1,blog instagram,1,blog instagram ekleme,1,blog kurmak,2,blog oluşturma,3,blog online oyunlar,2,blog para kazan,1,blog sablon,1,blog sayfasın header etiketi,1,blog sitesi açma,1,blog tanıtım,2,blog tanıtımı,2,blog tema yapma,1,blog temaları,2,blog teması değiştirme,1,blog teması indir,1,blog yardım,2,blog yazar,2,blog yazarak para kazananlar,1,blog yazarı,2,blog yazarı olmak,2,blog yazari,2,blog yazarlığı,1,blog yazmak,3,blog yazmak istiyorum,1,blogger,9,blogger ayarlar,4,blogger ilişkilendirme,4,blogger instagram ekleme,1,blogger olmak,1,blogger site haritasi,3,blogger tame,2,blogger tema,1,blogger tema düzenleme,1,blogger tema düzenleme programı,1,blogger tema yükleme,1,blogger üst bilgi,1,blogger üst bilgi kaldırma,1,blogger yazar,1,bloghayta hakkımda,1,blogspot,1,BUSINESS,1,chicago,1,crosfire,1,css,1,en iyi blog yazarları,1,Film tavsiyeleri,1,Foods,2,fps,1,fps oyunu,1,google babil balığı,1,google teknoloji,1,h eiketleri,1,h1,1,h2,1,h3,1,hakkımda,1,header ayarları,1,header tagları,1,kara cuma,1,makale,1,meta etiket,1,müslüman,1,online oyun,2,People,7,pixel puds,1,protesto,1,robots.txt,3,seo,4,seo ayarlari,7,seo ögreniyorum,4,seo taglari,2,seo uyumlu makale,1,site haritasi oluşturma,2,sitemap.xml,2,siyahi,1,sosyal paylaşım eklentisi,1,şiddet,1,şükran günü,1,tanıtım yazısı,3,tube,1,üst bilgi gadget,1,üst bilgi gadgeti kaldırma,1,wordpress blog kurma,1,wordpress blog kurmak,1,wordpress blog nasıl açılır,1,yazarak para kazanma,1,youtube eşleştirme,1,zula,1,zula mekatron,1,zula online,2,

Labels

Comments

Recent

Popular Posts

Search This Blog

Find Us On Facebook

Flickr Images

Social Share

Flickr

Sponsor

Video Of Day

Bilim$type=left$va=0$count=3

Eğitim$type=one$count=3

Teknoloji$type=three$author=hide$comment=hide$rm=hide

Seyahat$type=carousel

Yayınlar$type=blogging$cate=2$count=4

Moda$type=two$h=0$meta=0$rm=0$snip=0

Blogger Temaları$quote=WeBlog

Blogger Temaları$quote=WeBlog
Blogger haber, teknoloji ve magazin teması.

Labels

Labels

Travel the world

Social Icons

Recent Comments

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Ads 300 x 250

Blogroll

Advertisement

Popular Posts

Popular Posts

Climb the mountains

Copyright 2014, "2017 kişisel blog | Blog Rehberi | Blog yazari | bayan blog". All Right Reserved.
Powered By Blogger | Designed By EXEIdeas